Wie ben ik:

Ik ben moeder van 2 kinderen, 50 jaar oud. Van nature ben ik een vrouw die voor iedereen klaarstaat. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand anders heb kunnen betekenen. Dit is voor mij ook een van de belangrijkste redenen geweest om zelfstandig ondernemer te worden.

Ik ben open, eerlijk en spontaan. Ik ben meer een doe-type, dan een denk-type, rustig stil blijven zitten is dan ook voor mij geen optie, er is altijd wel iets wat ik wil of kan doen.

Ik heb een groot doorzettingsvermogen, ben kritisch en perfectionistisch. Mijn flexibele instelling zorgt ervoor dat ik mij eenvoudig kan aanpassen aan onverwachte situaties. Ik kan goed luisteren, en daardoor goed inspelen op de wensen en behoeften van een klant. Het zijn de kleine dingen die tellen.

 

Wat wil ik:

Ik heb diverse (leidinggevende) functies gehad in het bedrijfsleven. Ook in die tijd ging ik geen uitdaging uit de weg. Ik werd in het bedrijf gezien als iemand die zeer gedreven en zorgvuldig is. Ik ben zeer nauwgezet wat betreft afspraken en werkwijzen, ik kom ze na! 

Orde, structuur en precisie zie ik graag terug in mijn werk. Ik had en heb nog steeds geen 9 tot 5 mentaliteit, tijd hebben voor anderen telt echt nog! Het opbouwen van een persoonlijke relatie met mijn klanten is voor mij van onschatbare waarde, dit was in mijn werk ook al zo.

 

Kwalitatieve dienstverlening is niet meer vanzelfsprekend en dus aan mij om deze aan te gaan bieden.

 

 

aandacht aandacht aandacht aandacht aandacht aandacht aandacht aandacht aandacht aandacht aandacht aandacht aandacht 

ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga ga